Hyundai представила найпотужнішу версію Elantra (Фото)

Компанія Hyundai розсекретила “заряджений” Elantra N, який став не просто седаном з більш потужним мотором, а моделлю з іншою технічною складовою.

Hyundai Elantra N отримав новий бампер з величезними незграбними повітрозабірниками і сплітером з червоною смугою, яка проходить по низу всього овісу автомобіля. Також автомобіль має інші накладки на пороги, бампер з дифузором і антикрило на кришці багажника. Бонусом – комплект 19-дюймових колісних дисків унікального дизайну, розробленого спеціально для Elantra N. У компанії особливо підкреслили той факт, що новинка стала першою моделлю Hyundai, оснащеної шинами Michelin PS4S.

У салоні змінилася оббивка, але замість вульгарної червоної прострочки тут блакитнувата. Покупець може замовити “ковші”, які встановлені на 10 мм нижче звичайних крісел.

У мультимедійного комплексу встановлена ​​інша прошивка, що дозволяє відображати температуру масла, охолоджувальної рідини, тиск наддуву і крутний момент. Одна з функцій, яка сподобається дорослим хлопчикам: набір звуків роботи гоночних автомобілів TCR, їх можна завантажити і насолоджуватися гарчанням мотора і гучними оплесками вихлопної системи.

Якщо відкрити кришку багажника, то там можна побачити зварений каркас з червоних труб, завдання якого – збільшення жорсткості кузова. Інші зміни приховані від очей: седан оснастили підвіскою з електронноуправляємими амортизаторами і складною втулкою поздовжнього важеля.

Також в списку заявлених змін: збільшений діаметр гальмівних дисків, виготовлених з фірмового матеріалу Hyundai з підвищеним опором зносу; електронний диференціал з обмеженим прослизанням, який дозволяє регулювати швидкість обертання привідних коліс, наприклад, при проходженні в поворот; привідна вісь, створена за технологіями ралійних машин, коли вал, маточина і підшипник об’єднані, що дозволяє не тільки знизити вагу (- 1,7 кг), але і позитивно позначається на керованості автомобіля.

Hyundai Elantra N оснащується дволітровою “турбочетвіркою” потужністю 280 к.с., але віддачу за рахунок збільшення тиску наддуву можна підвищити до 290 к.с., активувавши режим N Grin Shift. Тоді стає реальним показник 5.3 секунди до “сотні”. Максимальна швидкість автомобіля складає 250 км/год. У парі з двигуном можуть працювати 8-ступінчастий преселективний “робот” або 6-швидкісна “механіка”.


Не пропустіть