Dacia Dokker перетворили в бюджетний автобудинок (Фото)

В наші дні кемпінг популярний у всьому світі, і пропозицій на ринку для любителів такого роду автоподорожей досить. Dacia Dokker Camper ідеально підходить для походів з обмеженим бюджетом.

Іспанська компанія Camperiz, що спеціалізується на створенні автобудинків, переобладнала Dacia Dokker в недорогий, але дуже функціональний кемпер. В Європі такий автомобіль коштує менше 20 000 євро.

Компанія з іспанської провінції Кастилія-і-Леон трансформує румунський MPV завдяки великому багажнику, прикріпленому до підлоги. Таким способом дуже часто модернізують вантажні фургони, однак тут цей прийом допоміг створити житловий простір.

Іспанці знайшли місце для невеликої кухні з необхідним начинням, посудом, чашками, плитою, раковиною і запасом чистої води ємністю 25 літрів. До рами кріпляться ящики, а ліжко встановили вище над підлогою. На ній з комфортом можуть розміститися двоє. В розкладеному вигляді великий матрац фактично досягає складеного заднього сидіння. Є також компактний холодильник, біотуалет і невеличкий стаціонарний паливний обігрівач.

Додаткове спальне місце дає намет на даху, до якої ведуть складні сходи. А вбудовані штори на вікнах захистять від сонячних променів.

Dacia Dokker від Camperiz досить маленький, але коли справа доходить до зручностей, в ньому є майже все, що ви знайдете у великому автобудинку. І на відміну від цих більших автомобілів, на Dokker маневрувати в міських умовах набагато простіше. Загалом, це непоганий маленький кемпер за стартовою ціною 19 995 євро.


Не пропустіть