Chery опублікувала ціни на найпотужніший Chery Tiggo 8 (Фото)

На вибір покупця будуть пропонуватися три різних силових агрегати.

Chery Tiggo 8 Kunpeng Edition отримав новий екстер’єр і перероблений дисплей центральної консолі. Дана модель кроссовера буде володіти відразу дев’ятьма комплектаціями з трьома різними силовими агрегатами і трансмісіями. В оснащенні будуть 1,5-літровий агрегат потужністю 156 кінських сил, 1,6-літровий турбований мотор, який встановлюється в моделі CheryExeed TXL.

Новим для Chery Tiggo 8 стане 2,0-літрова турбочетвірка, що видає 254 сили і 390 Нм крутного моменту. Агрегат працює спільно з 7-швидкісною роботизованою коробкою. Найпотужніша версія Tiggo 8 в Китаї буде коштувати 131 тисяча 900 юанів, що по актуальному курсу становить 554 тисяч гривень. За топову модифікацію доведеться віддати вже більше – 144 тисячі 900 юанів або 608 тисяч гривень. У комплекті будуть йти задні парктроніки, камера кругового огляду, подушки безпеки типу завіски, технології допомоги водієві при перестроюванні і автоматичного гальмування.

Все генерації нового автомобіля будуть володіти переднім приводом, а також, в якості опції буде пропонуватися третій ряд крісел.


Не пропустіть