Найдешевша версія Sandero під загрозою зникнення (Фото)

Базова версія моделі – Access Dacia Sandero, може бути видалена з лінійки моделі.

Компанія Dacia може провести серйозне коригування діапазону своєї успішної моделі. В результаті під загрозою опинилася найдешевша версія Dacia Sandero. Румунський бренд розглядає можливість виведення з ринку комплектацій Access зі стартовою ціною нижче 9 000 євро.

На даний момент модельний ряд нової Dacia Sandero складається з трьох комплектацій – Access, Essential і Comfort. Однак це може змінитися дуже скоро, тому що Dacia аналізує плюси і мінуси виведення з ринку доступної версії.

Ціни на Sandero Access начитаються з позначки в 8 756 євро. У наш час ціни на новий автомобіль менш ніж за 9000 євро – відмінний рекламний хід. При цьому дана версія в даний час призначена тільки для того, щоб бути комерційної пасткою, як ми вже вказували раніше. Так як не багато, не мало того, що новий Sandero Access не продається.

В результаті ексепрти прогнозують, що Dacia зробить лінійку Sandero, такою же, як і у нової Dacia Sandero Stepway, де пропонується тільки дві комплектації. Якщо ця пропозиція здійсниться, якщо ми увійдемо в конфігуратор Sandero, ми знайдемо тільки дві обробки: Essential і Comfort. Стартова ціна моделі складе 9864 євро.


Не пропустіть