Ford випустив особливу версію пікапа Ranger (Фото)

Поточне покоління Ford Ranger існує не так давно, проте цей факт не завадив Ford запустив новий варіант в Таїланді.

Модель, що отримала назву Ford Ranger XL Street Special Edition, буде випущена тиражем всього 300 примірників і відразу ж буде виділятися серед інших моделей Ranger завдяки новому обвісу. Комплект включає оновлені передній і задній бампери, 16-дюймові колеса, чорні накладки зовнішніх дзеркал заднього виду і дверні ручки, а також унікальний графічний пакет з білими і червоними смугами.

Графічний пакет не відрізняється від пакета Ranger Tremor, доступного в США, і натхненний наклейками, використовуваними на гоночному автомобілі Ranger, який бере участь в серії Super Pickup в Таїланді. XL Street Special Edition також отримав унікальну решітко радіатора, схожу на решітку Ranger Raptor.

Оскільки модель заснована на виконанні XL Street, вона включає ту ж занижену підвіску в порівнянні з іншими моделями Ranger. У рух пікап приводиться 2,2-літровим турбодизелем чотирициліндровим двигуном потужністю 160 к.с. і обертовим моментом 385 Нм. Весь момент передається на задні колеса завдяки шестиступінчастої механічної коробки передач.

В салоні знаходиться 8-дюймовий тачскрін інформаційно-розважальної системи з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, шість динаміків і дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням. Ford не планує продавати Ranger XL Street Special Edition на інших ринках, наприклад в Австралії.


Не пропустіть