Салон нового Toyota Tundra відобразили на шпигунських знімках (Фото)

В найближчому часі має відбутися прем’єра нового Toyota Tundra, а поки фотошпигуни зуміли відобразити автомобіль зсередини. Знімки опубліковані онлайн-порталом Motor1.

Представники Toyota Motor досі не озвучують дату прем’єри нового пікапа Tundra, і на даний момент компанія планує зберегти максимальну інтригу. Але у фотошпигунів вийшло зняти новий автомобіль зсередини. На опублікованих в Мережі знімках можна побачити частину панелі приладів, аналогові шкали, блок клімат-контролю з малогабаритним дисплеєм і клавішами, а також екран мультимедійного комплексу.

Раніше прес-служба компанії публікувала тизерне зображення салону, але на них екран мультимедійної системи був значно більший, ніж на шпигунських фотографіях. Це легко пояснити тим, що на тізері показана версія TRD, в той час як шпигуни зафіксували більш доступну модифікацію.

За попередніми даними, новий пікап Toyota Tundra буде доступний до покупки з заднім склом з електроприводом, а також панорамним дахом на всю стелю. Цей пікап змінить покоління вперше за 15 років свого існування. Цілком ймовірно, що автомобіль буде комплектуватися 3,5-літровим двигуном V6, що працює разом з 10-швидкісною автоматичною коробкою передач (цей же мотор присутній у нового Toyota Land Cruiser 300).


Не пропустіть