KIA продемонструвала Sportage нового покоління в ексклюзивному кольорі кузова (Фото)

KIA Sportage п’ятого покоління почав офіційно продаватися на домашньому ринку в Південній Кореї. У зв’язку з цим виробник опублікував велику фотогалерею своєї моделі в ексклюзивному кольорі. Машина отримала оливково-зелений відтінок кузова, що говорить про те, що це максимальна комплектація кроссовера з усіма доступними для нього опціями, включаючи великі 19-дюймові двоколірні легкосплавні колісні диски. Варто відзначити, що довжина кузова саме цієї моделі становить 4660 мм, при колісній базі 2755 мм. Справа в тому, що на ринках Південної Кореї і Північної Америки KIA Sportage запропонований зі збільшеними розмірами, в той час як в Європі кросовер буде дещо коротший.

Незважаючи на те, що на фото зображена версія в топовій модифікації, її зовнішні відмінності від стандартних варіантів моделі не такі вже й серйозні. В першу чергу тут важливо відзначити змінені передні світлодіодні фари і задню оптику. Дійсно, вони виглядають добротно і дорого на відміну від стандартних елементів освітлення простіших версій кроссовера.

Крім того, в даній фотогалереї можна побачити, як буде виглядати салон більш простих модифікацій автомобіля. У ньому відсутні два 12,3-дюймових цифрових дисплея, які виконують функції приладової панелі і екрану системи мультимедіа. Замість висококласного дисплея тут встановлений невеликий монохромний монітор, яким можна керувати за допомогою поворотних елементів по його краях, а також фізично тактильних кнопок.

Також варто звернути увагу на елементи управління системою кондиціонування. Тепер стає ясно, як буде виглядати кліматична установка кросовера в більш дешевих версіях. У них багатофункціональний клімат-контроль замінює стандартний кондиціонер. Таким чином фанатам бренду тепер доступний повний перелік зображень того, як новий KIA Sportage буде виглядати в реальному житті в різних комплектаціях.

Нагадаємо, що європейська модифікація KIA Sportage повинна дебютувати у вересні цього року.


Не пропустіть