Ford вивів на тести потужну версію Ranger Raptor 2023 року (Фото)

Іноземні ЗМІ опублікували шпигунські фотографії тестового екземпляра Ford Ranger Raptor 2023 модельного року. Треба сказати, компанія поки не поспішає починати продажі автомобіля на батьківщині. Ranger Raptor – це найпотужніша модифікація популярного пікапа від компанії Ford. На даний момент цей автомобіль пропонується виключно з правим кермом, так як призначений здебільшого для австралійського ринку. Однак, на нових знімках видно, що у тестового екземпляра кермо знаходиться з лівого боку.

Але чому автомобіль на фотографії є саме Ford Ranger Raptor? На приналежність до американської компанії вказує номерний знак. Також на це вказують характерні грубуваті обриси кузова. Високий кліренс, високопрофільна гума, роздвоєна вихлопна система – вірні ознаки «зарядженої» версії Ranger Raptor.

Камуфляж не заважає розглянути сітчасту решітку радіатора і великі передні фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями у формі літери «С». До слова, задні ліхтарі, швидше за все, будуть мати аналогічний С-подібний рисунок. Останні фотографії говорять про те, що автомобіль знаходиться на одному з останніх етапів розробки. На це вказує запасне колесо під вантажним відсіком. Навіщо воно тестовому екземплярі?

Актуальний Ranger Raptor пропонується виключно з дизельним турбованим двигуном. Але багато фанатів цієї моделі чекають, що з новою генерацією в моторній гамі з’явиться і бензиновий агрегат. З чуток, машина буде оснащуватися трилітровою V-подібною “шісткою” з подвійним наддувом. Такий двигун може розвивати потужність в 400 кінських сил з обертовим моментом 593 Н*м.


Не пропустіть