Нову версію седана Geely Preface показали на перших фотографіях

Компанія Geely готує до виходу нову версію седана Preface. Напередодні в Мережі з’явилися її перші фотографії.

На китайському ринку чотирьохдверка Preface з минулого року носить назву Xingrui. Тоді ж їй вдалося удостоїтися звання «Автомобіль року» в «Піднебесній». У червні седан отримав версію Space Time Edition, а тепер готується до появи ще однієї модифікації, назва якої поки тримається в секреті.

Як видно на шпигунських фото, зовні головною відмінністю нового виконання Preface від звичайних седанів стане яскраво-червоний відтінок кузова. Крім того, всередині колісних дисків проглядаються гальмівні супорти, пофарбовані в той же колір.

Зміни в кормі звелися до нового розташування патрубків вихлопу, які були розділені на чотири і рознесені по два на кожну зі сторін заднього бампера.

Салон нової спецверсії Preface, яка, судячи з усього, буде орієнтована на молодіжну аудиторію, і зовсім не відрізняється від звичайної 4-дверки.

Що стосується технічного оснащення, то воно для нової варіації седана Geely, спроектованого на платформі CMA від Volvo, поки не розкривається.

Швидше за все автомобіль отримає той же 2-літровий турбомотор потужністю 190 кінських сил і 300 Нм, що і звичайне виконання. В якості трансмісії в такому випадку виступить безальтернативний 7-діапазонний «робот» з двома зчепленнями.


Не пропустіть