Mercedes-Benz C-Class готується до дебюту новий крос-універсал (Фото)

У лютому минулого року Mercedes-Benz представив нове покоління C-Class як в кузові седан, так і в універсальному виконанні. Але лінійка моделі розшириться завдяки додаванню варіантів в кузові кабріолет, AMG і крос-універсала.

Кросовероподібний універсал помітили фотошпигуни при тестуванні. На фото можна побачити трохи збільшений дорожній просвіт і частину пластикового облицювання під легким камуфляжем.

Першим автомобілем, який отримав версію крос-універсала, став E-Class W213, представлений в 2016 році. Після якого в 2020 році модель пережила фейсліфтінг. Як і його старший брат, C-Class крос-універсал буде базуватися на Estate Bodystyle з більш авантюрним дизайном. Зовнішній вигляд натхненний позашляховиками і кросоверами.

Пластикове облицювання колісних арок, бокових порогів і нижньої частини переднього і заднього бамперів забезпечить додатковий захист і зробить зовнішній вигляд більш міцним. Нова установка підвіски дозволить збільшити дорожній просвіт і підвищити комфорт при водінні по бездоріжжю.

Нагадаємо, що крос-універсал E-Class All-Terrain на 29 мм вище, ніж еквівалентний універсал E-Class з максимальним дорожнім просвітом 156 мм завдяки піднятою активної пневматичної підвіски Air Body Control і більшого об’єму колеса з шинами високого профілю.

Очікується, що 4-циліндрові двигуни з м’якою гібридною технологією і автоматичною коробкою передач 9G-Tronic будуть перенесені з іншої лінійки, але в разі All-Terrain повнопривідна система 4MATIC буде стандартною. З’являться додаткові режими водіння, які налаштують всі електронні системи для легкого бездоріжжя.

Mercedes-Benz C-Class All-Terrain буде конкурувати з такими моделями, як Audi A4 Allroad і Volvo V60 Cross Country. Офіційна прем’єра очікується не пізніше 2022 року.


Не пропустіть