Subaru розкрила терміни виходу седана WRX 2022 (Фото)

Subaru оголосила, що WRX 2022 року дебютує на Нью-Йоркському автосалоні. Шоу відбудеться в серпні цього року.

Нинішнє покоління Subaru WRX було запущено цілих сім років тому, і тепер воно нарешті замінюється в цьому році зовсім новою версією на 2022 рік. Спортивний седан буде представлений на автосалоні в Нью-Йорку в серпні цього року. Компанія також випустила вищезгаданий тизер.

Звичайно, є деякі загальні заяви про те, як це буде захоплююче: “Новітній WRX буде тут так швидко, що у вас захопить дух.” Але це не дає вам чіткого уявлення про те, яку потужність буде виробляти повнопривідний спортивний седан, або які у нього будуть коробки передач, або ще що-небудь. Тизер теж мало що розкриває, і завдяки вдумливим піарникам (нижня половина фотографії була затемнена, так що обман фоторедактора нічого не покаже).

Також недавно були шпигунські знімки новинки, де її можна добре розгледіти. Це дуже еволюційний дизайн з більш чіткими лініями, більш широкими крилами і чітким ставленням до фургона Levorg. Ми очікуємо, що він буде використовувати або підвищену версію 2,0-літрового двигуна FA20 з турбонаддувом в поточному WRX, або продуктивну версію 2,4-літрового турбонаддувного FA24 від Ascent і Outback.


Не пропустіть