Lexus може випустити крихітний кросовер на базі Toyota Yaris Cross

Повідомляється, що Lexus робить невеликий кросовер на базі Toyota Yaris Cross. Це останній слух, що прийшов з Японії, зокрема з журналу X і поширений ентузіастом Lexus.

За інформацією журналу з Японії, компакткросс розташується на рядок нижче UX і буде використовувати архітектуру GA-B. Крім цього, його можна буде придбати на тих же авторинках, що і Yaris. За деякою інформацією, живитися енергією автомобіль буде від 1,5-літрового гібридного силового агрегату Yaris. Однак не варто забувати, що це лише просто чутки, проте нерідко вони виявляються вірними.

Приблизно рік тому в Європі була залишена заявка на назву моделей LBX і Lexus LBX. За теорією, саме ця назва має стати найменуванням наступного кросу японського бренду, який розташується нижче UX. Однак з його угодою про іменування він, швидше за все, стане концепцією, але нам ще належить побачити, чи є якась заслуга в цьому припущенні.

Дещо пізніше, в травні минулого року, стала поширюватися нова інформація, згідно з якою компакткросс повинен з’явитися в 2023 році і буде коштувати менше 30 тисяч доларів.

З огляду на нинішню популярність кросоверів і позашляховиків, ми не здивуємося, якщо Toyota випустить ще одну розкішну модель для розширення лінійки high-rider, націлену на Audi Q2 і BMW X1.


Не пропустіть