Власники нового Ford Bronco скаржаться на новинку

Перші власники довгоочікуваного Ford Bronco нового покоління зіткнулися з проблемою. Автомобіль видає сторонній звук, що з’являється на швидкостях понад 48 км/год.

Можливих джерел свисту названо два – це зазор між решіткою радіатора і кришкою капота. Друге джерело – щілина в корпусі водійського дзеркала. Раніше власники нових Bronco скаржилися на низьку якість даху. Виробник поки не відреагував на даний дефект.

Повідомлення зі скаргами з’являються на тематичних форумах. Ford визнав проблему з решіткою. Незабаром планується вжити відповідних заходів. У жовтні цього року з’явиться новий ущільнювач капота.

Дана проблема виявлена ​​на версіях: Big Bend і Outer Banks, оскільки дизайн їх решітки відрізняється від інших комплектацій. Однак на свист скаржаться власники і інших версій, тільки, на їхню думку, сторонній звук викликають зазори в водійському дзеркалі. Якщо заклеїти зазори або дзеркало ізолентою, свист зникає. Пасажирське дзеркало таких зазорів не має. На проблему з дзеркалом виробник поки ніяк не відреагував.


Не пропустіть