Кабріолет Ferrari 296 GTS помічений під час тестування (Фото)

У Мережі з’явилися нові шпигунські знімки прототипу суперкара з верхом.

Минуло трохи більше місяця з того часу, як Ferrari представила 296 GTB, і нові шпигунські знімки показують, що компанія вже працює над новою версією суперкара. Судячи по знімках, італійський автомобіль отримає дах, на що вказують лінії на камуфляжному облицюванні.

Ferrari замаскувала більшу частину автомобіля, хоча не очікується, що кабріолет отримає серйозні відмінності. Те ж стосується і технічної частини. Очікується, що 296 GTS з дахом, що буде використовувати ту ж гібридну трансмісію, що і 296 GTB з фіксованою дахом. У GTB Ferrari об’єднала 3,0-літровий двигун V6 з подвійним турбонаддувом і електродвигун. Загальна потужність автомобіля складає 818 кінських сил і 740 Ньютон-метрів крутного моменту. Він може розігнатися до 100 кілометрів на годину за 2,9 секунди.

Знімний дах може трохи додати ваги, що сповільнить суперкар, хоча для більшості людей це буде непомітно на водійському сидінні. Кабіна – це ще одна частина автомобіля, яка, як очікується, не зміниться для GTS, за винятком додавання знімного даху і її обладнання. Орієнтована на водія приладова панель, тонка центральна консоль і елегантний дизайн всюди вітатимуть пасажирів.

Нам не доведеться довго чекати, поки Ferrari представить 296 GTS. Новинка може дебютувати вже в цьому році, але виключено, що презентація відбудеться на початку 2022 року. У будь-якому випадку скоро модельний ряд Ferrari буде розширено ще на одну модель.


Не пропустіть