Назвали старі кросовери з найнадійнішими агрегатами

Зважившись на покупку кросовера, слід знати, на що звертати увагу. Це дозволить значно заощадити на подальшій експлуатації, пише ChangeUa.

Kia Sportage

Ці автомобілі оснащені 2,0-літровими двигунами. Серед них кросовери – Hyundai Creta, ix35 і Tucson, а також Kia Soul і Sportage, і слід зазначити, що спочатку у цих коробок передач було багато проблем. Однак їх ліквідували після модернізації в 2011 і 2012 роках. Заявлений виробником ресурс становить 180 000 км, і в більшості випадків покривається без проблем.

Volvo XC60

Коробка витримує понад 350 000 км, але вимагає вкрай обережного поводження в першу чергу через не дуже ефективну систему охолодження, що може привести до перегріву. Ремонт цієї трансмісії складний через відсутність запатентованого набору для ремонту соленоїдів. Тому для досягнення рекордного пробігу варто уникати літніх пробок і частіше міняти мастило.

Mitsubishi Pajero

П’ятиступеневий Aisin TB-50LS (також відомий як A750F для Toyota і 5AWF для Mitsubishi) випускають з 2003 року. Він був створений в першу чергу для двигунів V6 і досі використовують на Pajero і L200. До недавнього часу його також встановлювали на Toyota LC, Hilux і Fortuner, а також на Suzuki Grand Vitara.


Не пропустіть