John Deere продемонстрував позашляховик, присвячений ветеранам збройних сил (Фото)

Автомобіль оснащений трициліндровим бензиновим двигуном об’ємом 810 кубічних сантиметрів з потужністю 43 к.с, пише ampercar.com.

Концерн John Deere продемонстрував нову версію свого Gator XUV835M – вантажно-пасажирського автомобіля, створеного на манір військового пікапа.

Автомобіль назвали Honor Edition. Його можна буде придбати у відкритій версії, а також в модифікації HVAC, яка має опалення, вентиляцію і кондиціонування повітря. Від звичайної версії Gator SUV835M відрізняється пісочною фарбою, а також у нього є кілька особливостей.

Стандартна комплектація буде мати стиль мілітарі з чорними легкосплавними дисками, радіальними шинами Maxxis Bighorn 2.0 Extreme Terrain, чорними вініловими сидіннями і спортивним кермом.

Під капотом Gator XUV835M має трициліндровий бензиновий двигун об’ємом 810 кубічних сантиметрів. Його потужність становить 43 кінських сили. Разом з силовим агрегатом працює повний привід і двоступеневий варіатор. Для руху по пересічній місцевості, автомобіль оснастили повністю незалежними здвоєними А-подібними важелями з регульованими котушками спереду і ззаду.


Не пропустіть