Прототипи нового BMW X1 2023 виїхали на тести

Прототипи нового BMW X1 2023 роблять крок вперед у своєму розвитку. Через рік на першому етапі вони переходять на новий рівень. У моделі з’явилися всі серійні фари і задні ліхтарі.

Нове покоління компактного позашляховика BMW X1 2023 роки знову помітили, хоча на цей раз з важливою перевагою. У моделі вже є всі оптичні групи виробництва, ще один крок у її розвитку і запуску.

На шпигунських фотографіях помітна значна втрата маскування. Спереду фари мають більш тонку форму. Вони витягнуті в бік плавників з вертикальним світлодіодним підсвічуванням в тій же лінії, що і на Series 3 Facelift. Видно і форма решітки радіатора, яка зберігає класичний формат BMW. Бампер залишається закритим, при цьому видно пофарбована в чорний колір стільникова сітка.

У задній частині моделі з’явилися нові більш тонкі ліхтарі з затемненою верхньою частиною і звивистим габаритним вогнем. У новому X1 відсутні деталі, які деформували деякі частини задньої частини, але цього недостатньо, щоб можна було побачити нову форму фіксованого заднього скла. Дверні ручки інтегровані в дверні панелі.

Найсучасніший зовнішній дизайн X1 буде доповнений внутрішньою революцією. Як і новий Series 2 Active Tourer, він також отримає новий вигнутий екран в стандартній комплектації, що поєднує приладову панель і інформаційно-розважальну частину в єдине ціле.

Баварська фірма запропонує комплектне устаткування, як зазвичай, успадкувавши нову аудіосистему Sonos від мінівена.

Третє покоління X1 буде представлено в кінці весни 2022 року, а виробництво почнеться в липні. Старт продажів запланований на кінець року, як модель 2023 року. Він буде поставлятися з бензиновим і дизельним двигуном, трьох- і чотирициліндровим двигуном, гібридом, а також повністю електричним варіантом з різними естетичними особливостями iX1.


Не пропустіть