Mercedes-Benz опублікував ціни на флагманський електрокар EQS (Фото)

На новий електричний автомобіль стартував прийом замовлень в Європі.

Компанія Mercedes-Benz оголосила про початок прийому замовлень на флагманський електричний автомобіль EQS в Європі. Модель буде доступна в двох модифікаціях EQS 450+ і EQS 580 4Matic і є аналогом седана S-Class з ДВЗ.

У базовій модифікації EQS 450+ оснащується 333-сильним електромотором, розташованим на задній осі. Живлення агрегату здійснює акумуляторна батарея ємністю 108 кВт/год, а дальність дії на одне заряді складає 680 км. З нуля до сотні модель розганяється за 6,2 секунди, а її максимальна швидкість складає 210 км/год. Вартість електрокара починається з позначки в 106 374 євро.

У полновпріводноъ версії EQS 580 4Matic електрокар отримав двомоторну компоновку з сумарною віддачею в 523 к.с. і 855 Нм крутного моменту, а розгін до 100 км/год складає 4,3 секунди. Запас ходу – 620 км, а мінімальна ціна – 135 529 євро.

Деякі опції моделі будуть доступні покупцям за передплатою, а особлива підсвічування салону буде пропонуватися тільки в перший рік володіння моделлю, далі за неї доведеться доплатити 89 євро в рік. Аналогічна ситуація відбувається з режимом для початківців водіїв і режимом відключення охоронних систем для сервісного обслуговування, які обійдуться в 50 євро.

Серійний випуск електрокара Mercedes-Benz EQS буде налагоджений на заводі компанії в Зіндельфінгені (Німеччина). Перші товарні автомобілі з’являться у німецьких дилерів вже в кінці вересня цього року.


Не пропустіть