Nissan показав офіційні знімки нового кроссовера venucia v-online (Фото)

Nissan представив офіційні зображення нового кросовера Venucia V-Online. Знімки показують машину цілком.

Відомо, що майбутня новинка буде наділена наступними розмірами: довжина, ширина і висота дорівнюватимуть 4562/1917/1625 мм, відповідно, а колісна база становить 2700 мм. На вибір буде також запропоновано двоколірне забарвлення кузова. Ймовірно, дах у моделі буде контрастного відтінку. Під капотом буде знаходитися 1,5 літровий чотирициліндровий мотор з турбонаддувом і продуктивністю 190 к.с.

Завдяки новим знімкам стає ясно, що, незважаючи на велику кількість V-подібних елементів, все одно простежується схожість з іншими кросоверами Nissan. Спереду добре видна велика багатокутна радіаторна решітка, яка виконана у відповідності з новою мовою дизайну, яке отримало назву V-Galaxy. Вона має яскраво виражені V-подібні елементи. По двох сторонах від решітки розташувалися гострі і різкі межі передньої оптики.

Зважаючи на свій футуристичний стиль і поєднання закруглених ліній корпусу з різкими рубаними гранями, майбутня машина явно розрахована на молодіжну аудиторію. У задній частині моделі знаходиться суцільна смуга ліхтарів, які явно будуть світлодіодними. Вони також наділені загостреними краями у формі бумеранга.


Не пропустіть