Підлітки знайшли занедбану колекцію класичних автомобілів (Відео)

Час від часу в різних країнах ентузіасти знаходять занедбані гаражі і стоянки з десятками класичних автомобілів. Найчастіше машини від довгого простою без належного догляду не просто покриті товстим шаром пилу і бруду, а проржавіли і прийшли в непридатність. Але бувають випадки, коли серед таких знахідок зустрічаються дійсно цінні екземпляри.

Так, в Ріу-Гранді-ду-Сул (Бразилія) підлітки вирішили записати оригінальне відео для свого каналу в покинутій будівлі. Увійшовши всередину, вони застигли від подиву, так як приміщення було зайнято старими машинами. Серед них – Ford Model T, Citroеn DS, Chevrolet Corvair, Fiat 124 Sport Coupе, Renault Dauphine, Morris Oxford, Simca 8 і Hudson Hornet.

На другому поверсі підлітки знайшли купе і кабріолет Austin A90 Atlantic, Chrysler Airflow, купе Ford 1938 і 1940 років, фургон Ford 1951 року народження, Standard Vanguard, Renault Gordini, Ford Consul, Ford Taunus і навіть триколісний пікап Goliath! Крім автомобілів тут знаходилася технічна бібліотека, деталі від машин, колекція бензонасосів і реконструкція старої кав’ярні.

Хлопці не змогли втриматися і почали відкривати машини і сідати в них. Деякі і зовсім вирішили залишити свій «слід» в історії і нашкрябав невиразні знаки на кузовах раритетних авто. Після публікації цього відео порушників порядку знайшла поліція і провела бесіду з ними і батьками. Вся справа в тому, що вони забралися в приватний музей, який функціонував у 2000-х. У нього допускалося тільки вузьке коло людей, тому знали про музеї лише обрані.

Після смерті власника спадкоємці не змогли прийти до спільного рішення, тому просто замкнули ангар, залишивши його без нагляду. Тому з часом музей став виглядати як занедбаний будинок. Після цієї події власники вивезли частину машин (найдорожчих), а решта відмили і виставили на продаж. Наприклад, за Fiat 124 Sport Coupе мають намір отримати 65 000 реалів (12 372 долара).

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть