Оновлений Mercedes-Benz GLE 2022 року помітили на тестах (Фото)

Тестові зразки «свіжого» Mercedes GLE в черговий раз потрапили в поле зору фотошпигунів, але на цей раз на інтенсивних динамічних випробуваннях на відомій гоночній трасі Нюрбургрінг. Нагадаємо, що преміальний позашляховик GLE був презентований ще на автошоу в Парижі в 2018 році, а тепер прийшов час для рестайлінгу. Судячи з представлених кадрів, Mercedes GLE проходить процес оновлення майже непомітно з зовнішньої сторони, але з безліччю додаткових елементів, прихованих від очей.

Вперше прототип GLE 2022 модельного року був помічений біля офісу концерну Mercedes-Benz в Німеччині на початку літа. А сьогодні тестовий зразок спрямований на високошвидкісні випробування на гоночній трасі, і на свіжих фото вже можна помітити кілька цікавих «обновок».

Німецька компанія, за своїм звичаєм, не стала сильно заморочуватися з оновленням зовнішнього дизайну: головна оптика зберегла форму, але змінила компоновку, радіаторна решітка також не поміняла форму, але отримала нове «наповнення» у вигляді вертикальних смужок чорного відтінку. Крім цього, новинка відрізняється від попередника зміненими бамперами і модернізованими задніми ліхтарями.

Наскільки стало відомо, в салоні Mercedes GLE зміни торкнулися обробки крісел і «приборки», а також був доданий новий комплекс MBUX свіжої версії з розширеними варіантами інтеграції, новими електронними асистентами і проекційним дисплеєм.

Як повідомлялося раніше, рестайлінгова версія Mercedes-Benz GLE буде презентована не раніше весни наступного року. Німецький концерн передбачає оснащувати новинку розширеним модельним рядом модернізованих силових установок бензинового і дизельного типу з додатковою 48-вольтовою системою MHEV. При цьому, нові гібридні версії також будуть оснащуватися посиленим електромотором від S-Class, проте додаткового збільшення максимального запасу ходу на електротязі чекати не варто, він залишиться на рівні 100-120 кілометрів.


Не пропустіть