Новий Toyota Land Cruiser 300 може виявитися небезпечним (Фото)

З моменту старту продажів уже кілька машин побували в серйозних аваріях і ось стався ще один випадок.

Абсолютно новий Toyota Land Cruiser вже користується величезним успіхом серед японських покупців, однак машини часто потрапляють в аварії. Останнє ДТП недавно сталося в Ель-Курайні, Кувейт, і зображення, опубліковані в Facebook, показують, що позашляховик виявився перевернутим.

Важко сказати, що викликало аварію, але схоже, що вона сталася недалеко від перехрестя. Відсутність пошкоджень даху (крім розбитого люка) також свідчить про те, що Land Cruiser не перевернувся, а тільки «ліг» на бік, швидше за все, на відносно невеликій швидкості. Проте, ми впевнені, що та сторона була сильно пошкоджена.

Це не перший інцидент з новим Land Cruiser 300-ї серії. На початку липня, всього через кілька тижнів після дебюту моделі, чотири примірники були знищені після того, як вантажівка, який їх перевозила, перекинувся в Салалі, Оман.

Нагадуємо, що новий Land Cruiser зберігає знайому автовиробникові структуру кузова на рамі, але оснащений новою платформою GA-F, заснованої на новій глобальній архітектурі Toyota (TNGA). Вона знижує загальну вагу автомобіля на 200 кг. Моторна гамма складається з двех V6 з турбонаддувом: 3,5-літровий бензиновий з 409 к.с. і 3,3-літровий дизель з 304 к.с.


Не пропустіть