Водіїв попередили про незвичайний спосіб пограбування автомобілів

У США злодії почали використовувати Apple Watch для стеження за автомобілем, щоб можна було його пограбувати в зручний момент. Про це повідомляє sud.ua з посиланням на Autoevolution.

Годинники від Apple можна легко відстежити в разі втрати, що є дуже корисною функцією, проте злодії вигадали використовувати це в зовсім інших цілях.

Злодії визначили свою мету в січні 2020 року. Вони знайшли його автомобіль і встановили під бампером Apple Watch, щоб завжди відстежувати його місцезнаходження.

Їхньою жертвою був нібито наркоторговець, який, як вважалося, перевозив величезну кількість готівки. За допомогою інформації з годинника група визначила кращий момент для викрадення грошей.

Однак, коли вони вистежили машину і потрапили в неї, то нічого всередині не знайшли. Через це вони дочекалися передбачуваного наркоторговця і почали вимагати гроші у нього особисто. Вони посадили чоловіка в машину, знайшли ключі від його номера в готелі та забрали звідти 500 000 доларів.

Пишаючись своїм досягненням, злодії зробили кілька фотографій з готівкою, але потім вони були використані прокуратурою, як доказ крадіжки. Всю групу затримали, а їхній лідер не визнає себе винним. Прокуратура намагається переконати суддю тримати його під вартою поки йде судовий розгляд.


Не пропустіть