ТОП-5 кросоверів з найнадійнішою ходовою частиною

Фахівці назвали б/у кросовери з найнадійнішими підвісками, пише UaMotors.

Комплектацію на будь-який смак надасть модель Hyundai ix35. Автомобіль обладнаний приводом 4х4 і дизельним двигуном, що йде з «механікою» або «автоматом». Підвіска прослужить довго, але серед мінусів можна відзначити невеликий ресурс пиляків, стійок стабілізатора і задніх сайлентблоков. Найкраще купувати екземпляри 2013-2014 років.

Mitsubishi ASX має надійну підвіскою, але підвели стійки і втулки стабілізаторів, які доведеться часто міняти. Серед двигунів варто відзначити 1,8 і 2,0-літрові агрегати, а ось 1,6-літровий мотор на 114 к.с. стане поганим вибором. Після 120-150 тис. Км буде потрібно заміна сайлентблоков і амортизаторів.

Також хорошим варіантом стане рестайлінговий Volkswagen Tiguan 2012-2013 років випуску. На вибір доступні практично всі комбінації агрегатів і КПП. Рекомендується 2,0-літровий двигун в поєднанні з АКПП Aisin. Підвіска точно не підведе, не дарма її називають ідеальною.

У Renault Duster підвіска по-справжньому надміцна. Слабкими місцями автомобіля можна назвати втулки і стійки стабілізатора. Оснащення моделі, звичайно, не назвати високотехнологічним, але приємні ціни змусять забути про це недоліку. Краще, якщо під капотом буде встановлений 1,6-літровий двигун. А ось 1,5-літровий дизель брати не варто.

Кращим кросовером визнаний Suzuki Grand Vitara. Вкрай надійний і невибагливий автомобіль з мінімумом нарікань до підвіски. Коробки передач заслужили гарну репутацію. Мотори краще вибирати на 2,0 або 2,4 літра, але слід уникати 1,6-літровий варіант.


Не пропустіть