Компанія Renault представила новий електроседан Mobilize Limo (Фото)

Французька компанія Renault представила новий електричний седан Limo від свого суббренда Mobilize, створений спеціально для таксі, каршерінга і автопрокату.

Бізнес-седан отримав гарне оснащення, при його розробці використовувалися унікальні напрацювання Renault Group в сфері мобільності, а також програми фінансування RCI Bank and Services. За словами гендиректора компанії Mobilize Клотільда ​​Дельбе, модель стала відповіддю на розвиток ринку таксі.

В оснащенні Renault Mobilize Limo значаться світлодіодна оптика, кілька подушок безпеки, цифрова панель приладів, мультимедіа з дисплеєм на 12,3 дюйма. У числі електронних асистентів – адаптивний круїз-контроль, опція утримання в смузі, моніторинг сліпих зон, камери кругового огляду з задніми і передніми парктроніки.

Електромобіль Mobilize Limo є чотиридверним седаном. У рух його приводить мотор, що розвиває швидкість до 150 «коней». Доступні три режими водіння: Eco, Normal і Sport. Також клієнт може вибрати один з трьох рівнів інтенсивності рекуперативного гальмування. Максимальна швидкість – 140 кілометрів на годину, розгін до “сотні” – за 9,6 секунди.


Не пропустіть