Як буде виглядати Lexus LX 2022: з’явилося нове зображення

Lexus продовжує зберігати мовчання про проект нового покоління LX. Втім, якщо вірити чуткам, прем’єра розкішного позашляховика відбудеться вже цієї осені. Нещодавно автомобіль був помічений в ході тестових випробувань в камуфляжі. Взявши за основу ці знімки незалежний японський дизайнер вирішив показати, як буде виглядати LX 2022.

Як видно на опублікованому зображенні, зовнішній вигляд нового LX можуть підігнати під сучасного фірмового стилю Lexus, на основі якого було спроектовано нове покоління кросовера NX.

У профіль автомобіль сильно нагадує свого родича Toyota Land Cruiser 300, що вийшов в продаж в липні цього року, а передня частина кузова повинна перетворитися за рахунок більш масивної решітки радіатора і вузької головної оптики «хижого» виду.

Як буде виглядати корма автомобіля художник не показав, але раніше в Мережі з’явилися шпигунські фотографії задньої частини кузова LX 2022, на яких були помітні нові світлодіодні ліхтарі, об’єднані в єдину лінію горизонтальною світловою смугою.

Технічна складова автомобіля тримається в секреті, проте вже відомий список версій, в яких продаватимуть новий позашляховик. Модель отримає як мінімум три основні виконання: LX 570 (570 і 570 Sport), LX 600 (600, 600 F Sport і 600 VIP), а також «топовий» варіант LX 750h.

Що стосується лінійки двигунів, то в ній практично напевно пропишеться бензинова «турбошістка», яка дебютувала в «Ленд Крузер 300», правда її потужність можуть збільшити за рахунок пари електромоторів.


Не пропустіть