Названий ТОП-5 недорогих седанів з дуже надійною підвіскою (Фото)

Седани все ще популярні серед автолюбителів, причому на вторинному ринку можна знайти досить добротні екземпляри за цілком демократичною ціною. Нижче ми розповімо про декілька моделях, які можуть похвалитися надійною підвіскою.

Автомобілі лінійки Chevrolet Lanos виробляли з 2005 року на Запорізькому автозаводі. Сам автомобіль можна назвати “робочою конячкою”. Для моделі з 1,5-літровим мотором і “механікою” на п’ять ступенів, пробіг якого складає 100 000 км, буде потрібно хіба що заміна ступичні підшипників.

Для французької моделі Renault Logan, найбільш проблемним місцем є передні ступичні підшипники і сальники задньої балки.

У Opel Astra H в підвісці можуть виникнути проблеми в сайлентблоках передніх і задніх важелів. В іншому підвіска дуже надійна.

Якщо ви вирішите вибрати Skoda Octavia в другому поколінні, то повинні знати, що кожні 100 000 км пробігу потрібно буде проводити ревізію підвіски.

Але найбільш популярною моделлю на “вторинці” є Toyota Camry. Крім привабливої ​​зовнішності, дане авто має дуже надійну підвіску.


Не пропустіть