Honda має намір запустити новий позашляховий суббренд

Японська марка Honda оголосила про створення нового суббренда TrailSport, під яким будуть випускатися автомобілі, орієнтовані на подорожі та позашляхові умови. Напередодні компанія опублікувала відеотизер, в якому можна помітити першу новинку.

Що стосується зовнішності і салону, то машини TrailSport будуть відрізнятися особливим декором екстер’єру, оформленням корми і передньої частини, а також помаранчевою прострочкою сидінь і всепогодними гумовими килимками. Крім того, моделі отримають збільшений дорожній просвіт, додатковий захист кузова, «агресивні» шини та посилену підвіску.

Швидше за все, під новим суббрендом будуть випускати кросовери і, можливо, легкі пікапи: це паркетники CR-V і HR-V, а також пікап Ridgeline. Однак технічні характеристики новинки поки що не повідомляються. Імовірно силові агрегати і коробки передач дістануться позашляховим моделям від «донорських» автомобілів. Варто відзначити, що недавно аналогічний «позашляховий» суббренд представила компанія Subaru – Wilderness, під знаком якого вже вийшли Outback і Forester.


Не пропустіть