Hyundai почала відмовлятися від механічної трансмісії (Фото)

Хоча деякі моделі з МКПП на ринку як і раніше користуються гідним попитом, багато компаній переходять на лінійки автомобілів, що випускаються тільки з «автоматом». Hyundai тільки що припинив випуск ще одного автомобіля із трьома педалями.

За даними CarsDirect, невеликий седан Accent буде доступний виключно з безступінчатою коробкою передач, а це означає, що базова ціна автомобіля 2022 модельного року виросте приблизно на 1300 доларів. Без механічної трансмісії базова комплектація Accent SE буде оцінюватися від 17 670 доларів у порівнянні з 16 400 доларів для Accent SE 2021 роки з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Незважаючи на зростання цін, Accent залишиться найбільш доступною моделлю Hyundai в США. Приблизно два роки тому седан отримав 1,6-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 120 кінських сил і 153 Нм крутного моменту. В даний час це єдина доступна трансмісія для моделі.

Варто відзначити, що Accent в даний час доступний тільки в якості седана в Сполучених Штатах, оскільки виробництво хетчбека було припинено після 2018 модельного року. Тим часом, в Канаді Accent повністю відмовилися від моделі після 2020 модельного року, залишивши Elantra в якості базового седана.

Єдина доступна трансмісія для Accent 2022, Smartstream Intelligent Variable Transmission (IVT), – це власна безступінчата коробка Hyundai. Замість ременя в коробці використовується ланцюг. Коли він був запущений в 2019 році, варіатор замінив попередню шестиступінчасту автоматичну коробку передач моделі.

Нагадаємо, що в минулому році Hyundai також відмовилася від МКПП для Venue.


Не пропустіть