Опублікували перші знімки оновленого кросовера Mazda CX-5

Японський автовиробник готується представити громадськості оновлену версію кросовера Mazda CX-5. При цьому вже відомо, як новинка буде виглядати: фотографії рестайлінгового CX-5 без камуфляжу опублікувало китайське міністерство промисловості.

Судячи з цих фотографій, зовні Mazda CX-5 практично не зміниться. Винятком стануть лише бампера (задній – з рознесеними по боках вихлопними патрубками), фари і ліхтарі з іншою «начинкою», а також решітка радіатора, яка отримає інший малюнок і більш масивну рамку. А в салоні і зовсім обійдеться без дизайнерських вишукувань. Максимум – з’явиться великий тачсрін мультимедійної системи.

З технічної точки зору змін чекати не варто. Принаймні, в Китаї рестайлінгову CX-5 запропонують з колишніми бензиновими «атмосферником» об’ємом 2,0 і 2,5 літра, віддача яких складе 155 і 196 к.с. відповідно. В якості трансмісії буде пропонуватися безальтернативний 6-діапазонний «автомат», а привід буде або переднім, або повним – все залежить від уподобань майбутнього власника.

Офіційний дебют оновленого кросовера Mazda CX-5 може відбутися вже в цьому році.


Не пропустіть