Toyota випустила кросовер Corolla Cross 2022 роки з опцією повного приводу (Фото)

Toyota представила на ринку США новий кросовер Corolla Cross 2022 року. Кілька тижнів тому Toyota тільки що встановила рекорд виробництва 50 мільйонів автомобілів Corolla і вирішила розширити сімейство в цьому все більш популярному сегменті. Toyota Corolla Cross 2022 року, заснована на тій же платформі TNGA-C, що і седан Corolla, була випущена як з переднім, так і з повним приводом. Вартість автомобіля в базовій версії L з переднім приводом коштує 22 195 доларів.

Базова комплектація L оснащена семидюймовим мультимедійним екраном, задніми вентиляційними отворами, дистанційним входом без ключа, світлодіодними фарами і задніми ліхтарями, а також двома портами USB. Для версії LE є бездротова зарядка, 17-дюймові легкосплавні диски, шкіряне рульове колесо і бічні дзеркала з підігрівом. У версію XLE додані 18-дюймові колеса, 10-позиційне сидіння водія з електроприводом і двозонний клімат-контроль.

Toyota запропонує Corolla Cross 2022 року в трьох комплектаціях – L, LE і XLE – і буде поставлятися як з переднім, так і з повним приводом. Кросовер буде оснащуватися 2,0-літровим двигуном Dynamic Force, який здатний розвивати потужність 169 к.с. і 203 Нм максимального крутного моменту.