Tesla Model Y здивувала експертів під час «лосиного» тесту

Іспанське видання «KM77», яке спеціалізується на тестуванні транспортних засобів так званим «лосиним тестом», провело випробування на керованість електричного кросовера Tesla Model Y. Як стало відомо, машина зуміла здивувати своїми результатами.

Всупереч очікуванням, даний автомобіль показав достойні можливості з точки зору проходження різких віражів. У «лосиному тесті», який імітує появу на дорозі лося, найкращим показником по проходженню спеціальної ділянки стала швидкість в 83 кілометри на годину. До слова, це той же рівень, який до цього продемонстрував седан Model 3.

При цьому кросовер Model Y набагато габаритніший свого компактного одноплатформеника, а також він відрізняється більш високим центром тяжіння.

Згідно з результатами тестування Tesla Model Y увійшла до переліку кращих машин, які проходили «Лосиний тест» в журналі «KM77», і опинилася в одному ряду з Tesla Model 3 і Ford Focus.

Прем’єра даної моделі відбулася на початку минулого року. В його основу закладена архітектура седана Model 3, з яким кросовер уніфікований на 75%.


Не пропустіть