Гендиректор розповів про новий електричний кросовер Polestar 3

Polestar, підрозділ Volvo з виробництва електромобілів, офіційно оголосило про розробку своєї третьої моделі – позашляховика, названого просто 3. За словами генерального директора Томаса Інгенлата, автомобіль буде технічно базуватися на третьому поколінні Volvo XC90 і матиме такі ж розміри, але при цьому пропонувати більше потужності і розкоші. Він матиме аеродинамічний профіль з похилим дахом і тільки двома рядами сидінь всередині. Прем’єра призначена на 2022 рік.

Автомобіль буде представлений в двох варіантах: з одним і двома електродвигунами. Інгенлат вважає, що це раціональне рішення, тому що не всім потрібна більш швидка двомоторна версія або повний привід. В Австрії і Норвегії покупці, як правило, віддають перевагу автомобілям з повним приводом, в той час як в США і Китаї в основному влаштовує і передній.

Polestar 3 буде пропонуватися в п’ятимісній версії спеціально, щоб відрізняти його від менш преміального семимісного XC90. Відсутність третього ряду також дозволить нахилити дах більше звичайного. В цілому, це дуже схоже на концепцію Precept, яку ми бачили раніше в цьому році. Виробництво буде проходити в Південній Кароліні, США, у 2022 році.


Не пропустіть