На фермі знайшли величезну кількість рідкісних автомобілів, прихованих від сторонніх очей (Відео)

Незвичайну і досить цікавлюся знахідку вдалося виявити на одному з покинутих ферм в Техасі, США. Відомо, що раніше тут жив і працював чоловік, який любив автомобілі. Він був автомеханіком і колекціонером. Кілька років тому він помер, тепер його син вирішив позбутися від частини колекції.

Всього в ній значаться понад сотні унікальних автомобілів, але особливий інтерес викликають моделі Hudson, що випускалися в період з 1909 по 1954 рік. Чоловік розповідає, що в колекції батька налічувалося близько сорока автомобілів виробника. Однак частину з них давно продали, але орієнтовно ще 24 простоюють на величезній території ферми.

Тільки мала частина колекції зберігається в гаражі, що нагадує величезний комору. Ще частина простоює в сараях, частина залишена під відкритим небом. Їх можна знайти навіть в належному фермі лісі неподалік.

Що стосується колекції Hudson, тут є такі моделі як Hornet і Hollywood, які були випущені обмеженим тиражем. Крім моделей 1940-1950 років різних марок зустрічаються старі фургони, трактори і бульдозери. А оскільки власник був автомеханіком, то на фермі можна знайти безліч двигунів і автомобільних запчастин.

Безумовно, це місце – справжня знахідка для справжніх цінителів американської класики. Тут безліч унікальних автомобілів з цікавими історіями, які розповідає в ролику син автоколлекціонера. Інша справа, що машини в відверто поганому стані – деякі буквально «розчиняються» в повітрі через всепоглинаючу корозію.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть