У Мережі представили репліку Ferrari 250 GT SWB California (Фото)

Британська компанія GTO Engineering презентувала свій черговий проект відродження класичної моделі Ferrari. Розробники підготували спайдер з позначенням 250 GT SWB California.

Британська компанія GTO Engineering готова підготувати суперкар, який називають SWB Spyder Revival, на основі клієнтської моделі Ferrari, зокрема, перетворити в репліку розбитий або потерпілий від вогню суперкар. Машині допрацюють шасі, абсолютно замінять кузовні панелі, а також оновлять салон.

Стартовим агрегатом для репліки оголошений агрегат V12 об’ємом 3,0 літра, який GTO Engineering застосовує в інших проектах серії Revival. Він зробить майже 300 к.с. Однак на замовлення покупця об’єм двигуна може бути збільшений до 3,5 або 4,0 літра. У тандемі до силового агрегату пропонуються чотирьох-або 5-ступінчасті механічні коробки.

Свою роботу компанія GTO Engineering вирішила оцінити в 750-850 тис. фунтів стерлінгів (1,03 – 1,17 млн ​​доларів). Оригінальні Ferrari 250 GT SWB California Spyder оцінюються на аукціонах вельми дорожче: в 15-16 млн доларів. Причому призначена репліка не тільки тим, хто просто не може дозволити собі придбати даний раритетне авто Ferrari, однак і тим, у кого оригінальний спайдер вже є.