Оновлений Ford Expedition 2022 готовий до дебюту (Фото)

Автосалон в Детройті в 2021 році був скасований. На його місце прийшов зовсім новий шестиденний автомобільний фестиваль під відкритим небом під назвою Motor Bella, і тепер ми знаємо, що Ford готує презентацію нового флагмана.

В оголошенні, розміщеному на офіційному сайті Північноамериканського міжнародного автосалону, то кажуть, що компанія представить новий Ford Expedition в дні преси Motor Bella. Оголошення також підтвердило появу нових комплектацій позашляховика Expedition, які «покликані розширити привабливість повнорозмірного позашляховика серед покупців».

Проте, ми очікуємо, що моделі Expedition ST і Expedition Timberline з’являться на новоспеченому автомобільному фестивалі. Ми бачили кілька примірників обох моделей Expedition під час тестування прототипів, деякі навіть відкрили ряд нових дизайнерських рішень в екстер’єрі, такі як перероблені фари і інші зміни, щоб надати повнорозмірному позашляховику оновлений вигляд для американського ринку.

Розкішний аналог Expedition, Lincoln Navigator 2022 року, також буде представлений на стенді для публічного дебюту разом з концептом Aviator Shinola – обидва вони офіційно дебютували минулого місяця.


Не пропустіть