Geely почала приймати замовлення на Atlas X: він може замінити Atlas Pro (Фото)

В кінці серпня в Мережі з’явилися перші фотографії нового кросовера Geely, який отримає назву Atlas X. В його основу повинен був лягти варіант Atlas Pro. Тепер же стало відомо, що в Китаї був відкритий прийом замовлень на такий «паркетник». Але, що найцікавіше, паралельно з цією подією з офіційного сайту марки в «Піднебесній» зникла інформація про моделі Atlas Pro. Таким чином можна припустити, що X-версія виступить в якості його заміни.

Дизайн Atlas X виділяється на тлі інших моделей Geely незвичайною передньою частиною кузова, що нагадує зовнішній вигляд моделей Mitsubishi і Lexus. «Передок» кросовера отримав велику радіаторну решітку, спортивний бампер і хромовані елементи, разом утворюють велику букву X.

У салоні Atlas X уникнув серйозних змін. Основні відмінності цієї версії від того ж Atlas Pro звелися до появи нових колірних схем.

Габарити «ікса» повністю збігаються з «Про-версією»: довжина становить 4544 мм, ширина – 1831 мм, висота – 1713 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2670 мм. Ціни в Китаї, судячи з офіційного прайс-листу, також не відрізняються від родича: від 116 тисяч 800 до 146 тисяч 800 юанів.

А ось по «техніці» різниця між моделями все-таки є. Оновленим кросоверу дісталася урізана гамма двигунів, в яку тепер входить тільки 1,8-літровий 184-сильний двигун (300 Нм), що працює в парі з 7-діапазонним «роботом». Від гібрида на базі 1,5-літровою “турботрійки» було вирішено позбутися.


Не пропустіть