Культову машину з фільму про Бонда перетворили в маленький електрокар із секретними штучками (Фото)

Новий 25-й фільм про Джеймса Бонда з Деніелом Крейгом у ролі агента 007 скоро з’явиться в кінотеатрах. Творці фільму об’єдналися з The Little Car Company з метою створення неймовірно точної копії найвідомішого кіноавтомобіля в комплекті з функціонуючою димовою завісою і кулеметами, які приховані за фарами.

У той же час, найбільші автомобільні бренди від Bugatti до Ferrari зустрілися в The Little Car Company, щоб їхні культові моделі були увічнені у вигляді повністю керованих, але зменшених в розмірах електрокарах.

LCC запропонував DB5 Volante. Але тільки версія 125 No Time To Die буде удостоєна пакета пристроїв Q-Branch, створюваного супервайзером зі спецефектів Крісом Корбоулдом.

За допомогою серії перемикачів, розташованих на прихованої панелі в пасажирських дверях, водії можуть активувати цифрове оновлення обертових номерних знаків оригінального 007 і димову завісу. Передбачено «режим ковзання».

При опусканні передніх фар, з’являється пара гармат Гатлінга. LCC стверджує, що вони забезпечені функцією імітації пострілів і спалахів для досягнення більшого ефекту.

Покупці також автоматично вступають в клуб власників Aston Martin і клуб Little Car, що дає їм доступ до спеціальних заходів на знаменитих гоночних трасах.

Стандартний DB5 LCC коштує 62 500 доларів, версія No Time To Die піднімає цю ціну до 125 000 доларів.


Не пропустіть