У Мережі показали дерев’яну копію кросовера Kia Sorento (Відео)

Попередні версії Kia Sorento не зовсім те, що можна назвати бажаною покупкою. Проте, за допомогою останнього покоління південнокорейському виробникові автомобілів вдалося створити позашляховик, який не тільки привабливий, але і є універсальний для життя.

Дизайн нової моделі настільки разючий, що недавно надихнув популярного блогера з Youtube на каналі Woodworking Art вирізати з дерева модель Sorento в масштабі 1:11. Для своєї останньої роботи майстер використав деревину кипариса Фуцзянь і спочатку почав з твердого блоку, а потім повільно вирізав основну форму позашляховика. Після того, як кузов був сформований, прості ручні інструменти, включаючи долото, використовуються для створення деяких з найбільш складних елементів дизайну.

Наприклад, долото використовується для створення передньої панелі Sorento, включаючи решітку радіатора у фірмовій стилістиці “Ніс тигра” і агресивні фари. Блогер також використовує долото, щоб відтворити моторний відсік Kia, і продовжує свою роботу, створивши функціональну задні двері.

Як і інші моделі від Woodworking Art, позашляховик спирається на функціональне дерев’яне шасі з підвіскою і рульовим управлінням. Салон вийшов семимісним, як і справжній, а сама модель має запасне колесо, встановлене під кузовом.


Не пропустіть