Популярний Duster отримав кардинальні зміни дизайну (Фото)

Німецьке тюнінг-ательє Prior Design, відоме доробками автомобілів Audi, Lamborghini, McLaren і інших преміум-марок, представляючи обвіс для Renault Duster другого покоління, який в Західній Європі продається під брендом Dacia. Аеродинамічний пакет обійдеться покупцеві мінімум в 2999 євро, але в майбутньому його компоненти будуть доступні окремо.

У «базову» версію безіменного обвісу від Prior Design входять передній бампер з великими повітрозабірниками і агресивним спліттером, розширювачі колісних арок, бічні обвіси, а також новий задній бампер з потужним дифузором. Такий набір коштує 2999 євро. Спойлер, який встановлюється на кришку багажника, буде коштувати ще 299 євро. Чи входить в цю суму «двостволки» вихлопу – невідомо.

Як і інші обвіси Prior Design, цей виготовлений з суміші скловолокна і Dura-Flex: його просто фарбувати, він добре переносить екстремальні температури і досить міцний. Пакет доопрацювань підходить для всіх “Дастера», випущених з 2018 року.

На зображеннях, наданих Prior Design, кросовер представлений не тільки обвісом, а й великими гальмівними дисками, екстремальним заниженням підвіски, а також колесами Rotiform і каркасом безпеки. Чи буде студія пропонувати і ці доробки для Duster, поки не повідомлялося.


Не пропустіть