Chevrolet представив оновлений позашляховик Tahoe 2022 року (Фото)

Американська компанія оновила Chevrolet Tahoe з V8. Новинка обзавелася рядом технологічних доробок.

Слідом за новим Silverado, який дебютував в цьому місяці, Chevrolet також оновлює свої позашляховики. Так, Tahoe і Suburban 2022 року отримали кілька великих змін – так що давайте почнемо з хороших новин для всіх любителів великих V8.

Для моделі 2022 року популярний 6,2-літровий V8 потужністю 420 к.с. тепер доступний в комплектаціях RST, Z71 і Premier. Цей агрегат є стандартним для виконання High Country. Більш того, покупці, які вибирають 6,2-літровий V8 для Tahoe і Suburban RST, також отримають підвіску Magnetic Ride Control.

Слід зазначити, що 5,3-літровий V8 залишається стандартним двигуном для версій LS, LT, Z71, RST і Premier, а додатковий турбодизель Duramax 3,0 л доступний на всіх модифікаціях, крім Z71. Всі моделі Tahoe і Suburban оснащені стандартною 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач з кнопковим електронним перемиканням передач.

Також нововведенням для моделей 2022 року є наявність електронного диференціала підвищеного тертя для кращого зчеплення з дорогою. При замовленні модифікацій Z71, орієнтованих на бездоріжжі, його можна використовувати в режимі 4WD Low для поліпшення їзди по бездоріжжю і запобігання пробуксовки коліс в грязі.

Моделі Tahoe і Suburban 2022 року також ще отримали і технологічні поліпшення. На додаток до більш настроюваної цифрової приладової панелі з діагоналлю 12,3 дюйма для комплектації LT і вище, позашляховики отримали 13 доступних унікальних видів камери, які дозволяють поглянути на машину під новим кутом, в тому числі ззаду причепа і вид зсередини причепа при підключенні додаткової камери.

Вбудований Google також дебютує на Tahoe і Suburban 2022 року, і є стандартним для комплектації LT і вище. Тепер у водіїв буде доступ до Google Assistant, Google Maps і Google Play прямо на дисплеї автомобіля, який може працювати разом з Android Auto і Apple CarPlay.


Не пропустіть