У США виявили кладовище нових Chevrolet (Фото)

Американське видання autoevolution.com опублікувало фото імпровізованої стоянки з сотнями недоукомплектованих пікапів Chevrolet. Ці автомобілі недавно були випущені з конвеєра, але відправити до дилерів їх не можуть – через брак чіпів.

Глобальний дефіцит напівпровідників змусив багатьох виробників призупинити виробництво. У числі таких – Nissan, Toyota, Skoda… Однак марка Chevrolet і її материнський концерн General Motors вирішили не вдаватися в такі непопулярні заходи і продовжити роботу підприємств.

Проте, оскільки заводські склади вже переповнені (тільки одне підприємство в місті Флінт випускає в день по 1000 машин), Шевроле орендувала «пустир» в рідному для себе штаті Мічиган і складує нові автомобілі там. Прямо під відкритим небом. Судячи з фото, велика частина машин – це пікапи Silverado.

В GM сподіваються, що, коли з’являться напівпровідники, їх встановлять на техніку, після чого пікапи попрямують в автосалони. Однак дефіциту чіпів немає ні кінця, ні краю, так що не виключено, що поки машини дочекаються відсутніх деталей, вони перетворяться в металобрухт.

Джерело autoportal.ua

Не пропустіть