Стало відомо, які преміальні кросовери і позашляховики найбільше втрачають в ціні

Експерти в рамках дослідження під назвою «Residual value» назвали преміальні моделі сегменту SUV у віці трьох років, які мають найменшу залишкову вартість.

Mercedes-Benz GLS став лідером цього антирейтингу. Індекс залишкової вартості даного кросовера з бензиновим мотором робочим об’ємом 4,7 літра – 58,5%. Таким чином, автомобіль, який був придбаний новим в другому кварталі 2018 року, після закінчення трьох років (другий квартал 2021 роки) доведеться продати за ціну, яка буде в середньому на 41,5% нижче початкової вартості.

Друге місце серед трирічних преміальних кросоверів, які більше за інших втрачають у ціні, займає модель BMW X6 M, з бензиновим мотором (4,4 літра). Залишкова вартість даної моделі через три роки склала 68,5%.

Замикає ТОП-3 антирейтингу ще один представник компанії Mercedes-Benz – позашляховик G-Class з 5,5-літровим бензиновим силовим агрегатом. Індекс RV у цій моделі у віці трьох років у другому кварталі 2021 року склав 69%. Що стосується інших преміальних кросоверів, то їх показники залишкової вартості перевищують показник в 70%.

Джерело uamotors.com.ua

Не пропустіть