Kia Niro нового покоління виїхав на тести (Фото)

Тестовий прототип Kia Niro нового покоління був впійманий на тестуванні покритий камуфляжем.

Автомобіль отримав сильно змінену перероблену передню частину. Спереду можна помітити модернізовану головну оптику, а також дещо інший бампер з масивними вентиляційними отворами.

Задня частина автомобіля закамуфльована краще, але фотографу вдалося сфотографувати тестовий автомобіль під правильним кутом, коли він проїжджав поруч з ним. Вивчаючи фотографії можна помітити похиле заднє скло і задні ліхтарі в стилі концепту Habaniro.

Kia зараз активно працює над рестайлінговою версією Niro, особливо з огляду на те, що продажі моделі стартували ще в 2017 році. Найімовірніше модель отримає оновлену силову установку. Тестовий автомобіль буксирував причіп, який виглядає досить важким для такого невеликого автомобіля. Даних про силову установку поки немає, але інсайдери повідомляють, що рестайлінговий Niro базуватиметься на старій архітектурі.

Найімовірніше модель збереже гібридний 1,6-літровий двигун. Також існує ймовірність того, що автовиробник готує повністю електричну версію, яку раніше також бачили на дорогах.


Не пропустіть