У Кременчуці побудували новий спеціалізований автомобіль (Фото)

Кременчуцький завод комунальної техніки «Альфатекс» виготовив новий вакуумний автомобіль моделі АТ ВО-701. Він виконаний на шасі Dayun CGC1100 і вже відвантажено замовнику – Коларівській сільраді Бердянського району Запорізької області. Машина призначена для механізованого очищення каналізаційних колодязів та вигрібних ям, а також перевезення і розвантаження нечистот в місцях утилізації.

Що ж стосується безпосередньо спеціалізованого обладнання, встановленого на автомобілі, то воно складається з цистерни ємністю 4,5 кубометра і вакуумного насоса продуктивністю 240 м куб. на годину. Максимальна глибина всмоктування становить 4,5 м, а час наповнення цистерни – 6-8 хв. Максимальне розрядження в цистерні – 0,08 Мпа.

З додаткового оснащення варто скасувати гідравлічний відвал, що дозволять використовувати машину і для прибирання снігу в зимовий час.

Шасі Dayun CGC1100 розраховане на повну масу до 10000 кг і оснащується 4-циліндровим турбодизелем WP4.1Q160E50 потужністю 150 к.с., що працює в парі з механічною, 6-ступінчастою коробкою передач Shaanxi Fast Gear 6J70T. Застосовується комфортабельна тримісна кабіна.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть