У відкритому полі знайшли кладовище автомобілів Porsche (Фото)

В одному з віддалених від цивілізації куточків штату Каліфорнія виявили звалище старих машин Porsche 928. Як пише видання Carscoops з посиланням на пост в Facebook Стіва Роудс, який і знайшов ці автомобілі, тут складовано мінімум 13 транспортних засобів. Їх володар відомий, але він не планує з ними розлучатися.

Відомо, що Стів Роудс набрів на дане місце в пошуках локацій для зйомок власного телешоу. Серед забутих машин можна побачити модель Porsche 928 різноманітних версій з різними моторами: від автомобілів перших років виробництва до фінальних модифікацій.

Повідомляється, що сухий клімат Південної Каліфорнії, а також спеціальні технології виготовлення кузовів спорткарів Porsche дозволили їм не проржавіти. Однак технічний стан цих машин далеко від ідеального.

За даними Стіва Роудс, власник автомобілів деякий час просто складав їх на даній території: з її господарем він знаходиться в дружніх відносинах. Пізніше власник машин просто втратив інтерес до своєї колекції, але розпродавати її не планує. Автор знімків «автостоянки» особливо відзначає, що територія ця важкодоступна, а також обгороджена й охороняється.


Не пропустіть