Нова Audi A4 2023 року збереже традиційні двигуни

Чутки про переведення майбутнього покоління сімейства Audi A4 на спрощену архітектуру MQB, зі стійками Макферсон в передній підвісці і поперечним розташуванням двигуна, розвіяв головний технічний директор компанії Олівер Хоффман. В інтерв’ю Auto Express, він повідомив, що «четвірки» збережуть в основі платформу MLB з поперечним розташуванням силової установки.

Більш того, незважаючи на відмову Audi від модернізації ДВЗ, сімейство A4 продовжить комплектуватися бензиновими і дизельними двигунами, але всі вони будуть в тій чи іншій мірі доповнені гібридними надбудовами, які будуть ефективніше, мова йде про новий стартер-генератор для помірних-гібридів і збільшенні тягового акумулятора в для заряджають.

Терміни виходу нових Audi A4 поки не називаються, є орієнтир – перша половина десятиліття. Одночасно з цим, Хоффман підтвердив, що A4 буде повністю електрифіковано, і не виключено, що така модифікація з’явиться раніше, ніж стандартні «четвірки», відповідно, їх продажу будуть здійснюватися паралельно.


Не пропустіть