Volkswagen Multivan готовий до виходу на ринок: озвучені ціни і комплектації моделі (Фото)

Мінівен німецького виробництва Volkswagen Multivan готується до виходу на ринок, а сьогодні стали відомі ціни і комплектації на модель. Правда, це поки актуально для іспанського ринку, але найближчим часом, швидше за все, вони будуть озвучені і для інших країн. Нагадаємо, що оновлення моделі було проведено комплексним, тому зміни торкнулися не тільки зовнішній вигляд, але і «начинку».

Що стосується зовнішнього вигляду, то мінівен отримав новий фірмовий стиль. Форма автомобіля, звичайно, має стандартне виконання, де немає нічого примітного, але в деталях є кілька цікавих моментів. По-перше, незвично оформлена радіаторна решітка, а головна оптика доповнена технологією IQ.Ligth. Фари між собою з’єднані світлодіодною вставкою з написом бренду. По-друге, варто відзначити двокольорове забарвлення кузова, що робить зовнішній вигляд більш вишуканим і сучасним. Салон мінівена пропонує не тільки комфорт, але і високий рівень технологічного оснащення. Нагадаємо, що Volkswagen Multivan буде доступний в двох варіаціях: в стандартному, де довжина кузова дорівнює 4973 мм, і в подовженому – 5173 мм.

Моторна лінійка запропонована бензиновими агрегатами і гібридною установкою. Що стосується першого варіанту, то тут двигун TSI має об’єм 1,5 літра і віддачу на рівні 136 кінських сил. Є також більш продуктивний варіант – 2,0 літра і 204 к.с. Суміщені обидва агрегату з семідіапазонною АКПП DSG на два зчеплення. Гібридна установка забезпечує потужність в 218 к.с. Тут трансмісія представлена ​​АКПП на 6 швидкостей. Volkswagen Multivan буде пропонуватися в трьох модифікаціях – Origin, Life і Style, вартість яких буде варіюватися в межах 49 923-72 880 євро.


Не пропустіть