Honda Integra нового покоління може вийти в Японії в двох версіях

Honda Integra наступного покоління може з’явитися на японському ринку в двох кузовах: седан і купе. Про це 12 жовтня повідомляє портал BestCarWeb.

Нагадаємо, в даний час Honda займається підготовкою до випуску відразу двох автомобілів з ім’ям Integra: Honda Integra для ринку КНР і Acura Integra для американських покупців. Журналісти японського BestCarWeb вважають, що Honda Integra вийде і на японському ринку у вигляді одноплатформених седана і купе. Дизайнери ресурсу спробували уявити, як можуть виглядати ці автомобілі з урахуванням офіційного тизера Інтегри.

А ось про технічну складову новинки інформації поки що немає. Американська Acura Integra буде побудована на архітектурі моделі Civic одинадцятого покоління. У себе на батьківщині цей автомобіль продається тільки з 1,5-літровим турбомотором L15C (182 к.с.), який працює в парі з МКПП або варіатором.

Нагадаємо, що екстер’єр автомобіля не виявився сюрпризом: раніше його знімок опублікувало Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю. У Honda Integra вужчі фари і задні ліхтарі. Причому оновлення провели таким чином, щоб по мінімуму порушувалися штамповані сталеві панелі. У транспортних засобів збігаються всі кузовні елементи, за винятком бамперів і кришки багажного відділення.

Новий седан Honda Integra буде проводитися на спільному заводі Guangqi Honda, вартість поки не розкривається.


Не пропустіть