Renault Kadjar нового покоління тестують на дорогах (Фото)

Кросовер запозичить елементи дизайну у Megane E-Tech.

Renault Kadjar наступного покоління знову помічений під час дорожніх тестів і тепер, крім екстер’єру моделі в об’єктиви фотошпигунів потрапив і інтер’єр новинки. Новий французький позашляховик отримає ще більш спортивний зовнішній вигляд у порівнянні зі своїм попередником, в тому числі завдяки більш коротким обвісам.

Передня частина моделі буде мати більш сміливий дизайн зі світлодіодними фарами, розташованими більш високо і нагадують про Megane E-Tech. Фактично, новий Kadjar запозичить ряд елементів дизайну у згаданого електрокара.

Салон прототипу приховує камуфляж, проте він не заважає розглянути двохдверну компоновку, де поруч з цифровою панеллю приладів розташований вертикальний тачскрін інформаційно-розважальної системи. Стиль інтер’єру також перегукується з Megane E-Tech. Однак, ймовірно, перед нами дорожча модель, в той час як бюджетні комплектації матимуть монітори меншою розмірністю і з більш низькою роздільною здатністю.

Крім того на знімках салону можна розглянути механічну коробку передач. Очікується, що дебют нового Kadjar відбудеться до кінця або на початку наступного року. Продажі в Європі повинні початися в першому або другому кварталі 2022 року. відзначимо, що нинішнє покоління моделі було представлено в 2015 році. В основу позашляховика ляже платформа Платформа CMF-C від нового Qashqai.


Не пропустіть